December 2018

Hallo allemaal,

Met een plaatje van onze Kromme Rijn in herfsttooi wenst het bestuur van SAB iedereen:

 

In deze Nieuwsbrief komt achtereenvolgens aan de orde:
1. Dringende oproep voor meer bestuursleden
2. De Activiteitenkalender van voorjaar 2019
3. De Zilverlijn en het “Ontmoetingsdiner” in Bunninchem

 

1. Dringende oproep!

HELP: Wij hebben dringend nieuwe bestuursleden nodig!
Op dit moment bestaat ons bestuur uit 4 personen, terwijl we met z’n zevenen zouden moeten zijn.
Jullie genieten allemaal van de activiteiten, die door SAB georganiseerd worden. Dit kunnen we alleen blijven doen als er versterking komt. Wij geven geïnteresseerden graag informatie. Bel 06 1855 0150 of spreek een van de bestuursleden aan: Pien Breedveld, Marianne Gademan, Jeanine ten Berg of Els Wolfs.

 

2. Activiteitenkalender voorjaar 2019

Wil je de Activiteitenkalender van voorjaar 2019 bekijken, klik dan hier.
Je kan natuurlijk ook in januari aan een activiteit beginnen.
Bij Tekenen/Schilderen, Line dance, Handwerken, Internetcafe/Soos en Wandelen zijn in ieder geval nog een aantal plaatsen open.

 

3. De Zilverlijn en het “Ontmoetingsdiner” in Bunninchem

De Zilverlijn is een gratis belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds. Je kunt wekelijks of tweewekelijks gebeld worden voor een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Bel naar 0800 1325 (gratis).

Ontmoetingsdiner in Bunninchem: eens in de 14 dagen op woensdagavond kun je mee-eten. 9 jan is de eerste keer in het nieuwe jaar, de zaal is open vanaf 17 uur, het diner start om 17.30 uur, kosten € 8,50. In verband met de catering graag aanmelden bij de receptie van Bunninchem: tel 030 656 9010.


Nog relevante informatie uit eerdere Nieuwsbrieven

Op de website staat de Activiteitenkalender 2018-2019 met daarin het hele programma van SAB: klik hier om hem te bekijken.
Informatie vragen of aanmelden kan via de website, via een antwoord op deze mail of via tel nr 06 1855 0150.

Attentie:
Voor enkele activiteiten hebben wij de contributie iets moeten verhogen.
Dit geldt voor de volgende cursussen: Gymnastiek (€60,-/jr), Line-dance (€50,- voor sept t/m dec), Tekenen/schilderen (€150,-/jr) en Yoga (€110,-/jr).

Voor alle activiteiten geldt:
– De eerste keer kun je vrijblijvend meedoen om te kijken of het bevalt.
– De kosten mogen geen belemmering zijn om aan onze activiteiten deel te nemen. Bel met Marianne Gademan (030 – 65 67 180) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
– Is het vervoer naar de locatie van de activiteit een probleem? Vaak kan dat wel geregeld worden. Bel SAB om te overleggen: 06-1855 0150.


Wandelen, Sjoelen, Line-dance
“Nordic Walken” is definitief omgedoopt totWandelen”. Een maal per maand (2e woensdag) gaan we vanaf het parkeerterrein van de Hockey aan de Tolhuislaan met een aantal auto’s naar een mooie plek op de Utrechtse heuvelrug, om van daaruit een wandeling van 6 á 8 km (ca 1,5 uur) te maken, met of zonder stokken. Halverwege is er altijd een pauze bij een bankje in het bos.

Sjoelen is sinds vorig jaar in de Grondslag (Kampweg 50), een locatie die de deelnemers goed bevalt, ook omdat mensen met een rollator of rolstoel hier geen obstakels tegenkomen.

Line Dance wordt al jaren gedaan door een enthousiaste groep mensen. De laatste tijd hebben er echter een aantal moeten afhaken om diverse redenen. Als het aantal deelnemers onder de 10 gaat komen, wordt het te duur om deze activiteit aan te blijven bieden.
Dus: heb je een goede conditie en vind je leuk om op muziek te bewegen? Kom een keer meedoen!