bunnik.nl
Op elke tweede dinsdag van de maand van 19:00 – 20:00 uur vindt in de bibliotheek het gratis inloopspreekuur plaats met medewerking van o.a. de gemeente Bunnik, de wijkagenten, Vitras maatschappelijk werk, het Centrum voor Elkaar en Woningcorporatie Portaal.
Vanaf 20:00- 21:30 uur thema-avond over wisselende onderwerpen. Voor nadere informatie hieromtrent zie Gemeentepagina in het Groentje.

Wilt u eens kennismaken met de wijkagenten, heeft u vragen over veiligheid in het algemeen of over het beveiligen of verbouwen van uw huis, of over uw huurwoning? Wilt u eens rustig overleggen met iemand van maatschappelijk werk over bijvoorbeeld regelingen of zoekt u even een luisterend oor? Heeft u ideeën over de openbare ruimte, het openbaar groen of wilt u samen met de buurt iets ondernemen en heeft u daar de gemeente of de wijkregisseur voor nodig? Of wisselt u graag eens van gedachten met een beleidsadviseur van het Sociaal Domein van de gemeente? Dat kan allemaal in dit inloopspreekuur!
Locatie: bibliotheek.

cursusprojectbunnik.nl
Het cursusproject Bunnik organiseert allerhande activiteiten in Bunnik. Een nieuwe hobby ontdekken? Nieuwe mensen ontmoeten? Dat kan door mee te doen met één of meer van de activiteiten. Bekijk op de website bij “alle cursussen” het totale aanbod.

Jeu de boules
Bij Les Boulettes is ruimte voor nieuwe leden vanaf 50 jaar.
Er wordt gespeeld op maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.
De jaarcontributie bedraagt € 70,00.
Inlichtingen W.H. van Doorn, whvandoorn@ziggo.nl, tel. 656 35 45.
Locatie zomer: gravelveld aan de Tolhuislaan, achter de sporthal.
Locatie winter: zaal bij Les Cailloux in Zeist, Koelaan 1.

krommerijnconcerten.nl
KAMERMUZIEK in Oude Dorpskerk Bunnik
(deelnemers SAB krijgen € 5,- korting)

Ontmoetingsdiner in Bunninchem
M.i.v. 5 september 2018 en op iedere oneven woensdag van de maand tussen 17.00 en 19.00 uur.
Kosten € 8,50 (hoofdgerecht, nagerecht en een kopje koffie na afloop). Extra drankjes zijn voor eigen rekening.
U kunt tegen een kleine vergoeding gehaald en gebracht worden.
Reserveren is gewenst (tel. 030-6569010), doch niet noodzakelijk.

samenbreien.nl
‘Samen Breien’ is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met Wolplein. In Bunnik is de breiclub “Wolstreet” actief op iedere woensdag van 10:00 – 11:30 uur. Er wordt een deken gebreid of gehaakt voor het kindertehuis in Zeist.
Vrije inloop.
Inlichtingen Sonja Blonk, tel. 6567549.
Locatie: bibliotheek.

Walking Hockey
Walking hockey is voor senioren die graag in beweging willen blijven. Bij walking hockey mag niet gerend worden en is er geen fysiek contact; hierdoor is het voor iedereen mogelijk om te deel nemen.
Elke vrijdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur komt een groep senioren bijeen op het kunstgrasveld voor bewegingsoefeningen met stick en bal, de techniek van het hockey en voor degenen die willen en kunnen, ook een partijtje. Aansluitend is er een kopje koffie in het clubhuis van HC Kromme Rijn.
Vrije inloop.
Locatie: clubgebouw HC Kromme Rijn, Tolhuislaan 3, Bunnik.
Bij interesse kunt u contact opnemen met: secretaris@hckrommerijn.nl